Ochrana osobních údajů

Zásady práce s vašimi udajmi

 

Zásady práce s daty

 

Jsme Závlahári s.r.o. Hutnícka 958/9 Bratislava 84110 DIČ 48293211. 

Provozujeme e-shop na webových stránkách www.zavlahari-eshop.cz. 

Některé osobní údaje zpracováváme při poskytování našich služeb, prodeji zboží a provozování našich webových stránek.

 

Zpracování osobních údajů se řídí zejména nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o zpracování osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) ("GDPR").

 

I. Zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

Pokud nás kontaktujete v souvislosti s našimi produkty a službami, budeme pracovat s kontaktními údaji, které nám poskytnete, zejména prostřednictvím kontaktního formuláře. Tyto osobní údaje zahrnují: jméno, příjmení, adresu, telefonní číslo, e-mail.

 

Z jakého důvodu?

Na základě vámi poskytnutých osobních údajů vás pak budeme kontaktovat v souvislosti s naší nabídkou zboží a služeb.

 

Na jakém právním základě?

Zpracování je založeno na čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR - plnění smlouvy nebo předsmluvních opatření na vaši žádost.

 

Pokud nám tyto osobní údaje neposkytnete, nebudeme s vámi moci komunikovat za účelem uzavření smlouvy o dodávce našeho zboží nebo služeb.

 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, budeme vaše osobní údaje zpracovávat maximálně po dobu 3 let od poslední komunikace.

 

Zpracování osobních údajů v případě nákupu

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s osobními údaji, které od vás potřebujeme, abychom zajistili uzavření smlouvy o poskytování našeho zboží nebo služeb. Jedná se především o fakturační údaje: jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo, e-mail.

 

Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovávat, abychom mohli splnit naše povinnosti vyplývající ze smlouvy - dodání zboží nebo poskytnutí služeb. Pomocí kontaktních údajů s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, stížností nebo vašich dotazů.

 

Osobní údaje budeme dále zpracovávat za účelem plnění našich povinností vyplývajících z obecně závazných právních předpisů (zejména pro účetní a daňové účely nebo pro vyřizování stížností apod.).

 

Na jakém právním základě zpracováváme osobní údaje?

Toto zpracování je založeno na čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR - plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR - plnění naší právní povinnosti.

 

Pokud nám tyto osobní údaje neposkytnete, nebudeme s vámi moci uzavřít smlouvu o dodávce našeho zboží nebo služeb.

 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu poskytování zboží nebo služeb a poté po dobu 3 let od posledního poskytnutí těchto služeb nebo dodání zboží.

 

Newsletter (komerční sdělení)

Pokud jste si u nás nezakoupili zboží nebo služby a zároveň jste výslovně neodmítli zasílání marketingových sdělení, budeme vaši e-mailovou adresu používat k zasílání našich marketingových sdělení.

 

Na jakém právním základě?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR - naše oprávněné zájmy, kterými jsou marketingová komunikace zaměřená na naše zákazníky.

 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

3 roky od posledního nákupu. Pokud si nepřejete nadále dostávat naše marketingová sdělení, můžete se kdykoli odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás můžete kontaktovat na adrese: info@zavlahari.sk.

 

Kdo bude mít k údajům přístup?

Vaše osobní údaje nám zůstanou. Existují však společnosti nebo jiné osoby, které pro nás pracují a mají přístup k vašim osobním údajům, protože nám pomáhají s provozem našeho e-shopu. Jedná se o:

 

provozovatel platformy e-shopu Shoptet (Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, Česká republika, IČO: 289 35 675, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 25395).
společnosti zabývající se expedicí zboží Direct Percel Distribution SK. s.r.o. Packeta Slovakia s.r.o.
společnosti podílející se na zasílání plateb GOPAY s.r.o.
poskytovatel e-mailingových služeb WebHouse s.r.o.
marketingová agentura Digital Boom s.r.o.
účetní společnost Optismart s.r.o.

 

Osobní údaje zpracováváme pouze v Evropské unii.

 

III. Co byste ještě měli vědět

V naší společnosti nemáme pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

V naší společnosti nedochází k žádnému rozhodování založenému na automatizovaném zpracování nebo profilování.

 

Máte-li jakékoli dotazy týkající se vašich osobních údajů, kontaktujte nás na adrese info@zavlahari.sk nebo nám zavolejte na číslo +421917926020.

 

IV. Používání souborů cookie

Soubory cookie jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se stahují do vašeho zařízení při návštěvě našich webových stránek. Soubory cookie jsou pak při každé další návštěvě odeslány zpět na webovou stránku nebo na jinou webovou stránku, která je rozpozná.

 

Soubory cookie plní řadu úkolů, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, pamatují si vaše preference a obecně zlepšují uživatelský komfort. Mohou také zajistit, aby reklamy zobrazované online byly lépe přizpůsobeny vaší osobě a vašim zájmům.

 

Na webových stránkách používáme následující soubory cookie:

Základní soubory cookie: jsou nezbytné pro provoz webových stránek, například umožňují přihlášení do zabezpečených částí stránek a další základní funkce stránek. Tuto kategorii souborů cookie nelze zakázat.

Analytické/statistické soubory cookie: umožňují nám například rozpoznat a sledovat počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci webové stránky používají. Pomáhají nám zlepšovat fungování stránek, například tím, že uživatelům umožňují snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s vaším předchozím souhlasem.

Reklamní soubory cookie: slouží ke sledování preferencí a umožňují vám zobrazovat reklamu a další obsah, který nejlépe odpovídá vašim zájmům a chování na internetu. Tyto soubory cookie spouštíme pouze s vaším předchozím souhlasem.

Vezměte prosím na vědomí, že třetí strany (včetně například externích poskytovatelů služeb) mohou rovněž používat soubory cookie a/nebo mít přístup k údajům shromážděným prostřednictvím souborů cookie na webových stránkách.

 

Další informace o souborech cookie a jejich aktuální seznam naleznete v jednotlivých webových prohlížečích, nejčastěji v části Nástroje pro vývojáře.

 

Souhlas lze vyjádřit zaškrtávacím políčkem v takzvaném cookie panelu. Soubory cookie můžete také následně odmítnout v nastavení prohlížeče nebo nastavit prohlížeč tak, aby používal pouze určité soubory cookie.

 

Další informace o správě souborů cookie v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

Internet Explorer - https://support.microsoft.com/cs-cz/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies


Google Chrome - https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=cs


Firefox - https://support.mozilla.org/cs/kb/povoleni-zakazani-cookies


Safari - https://support.apple.com/cs-cz/guide/safari/sfri11471/mac


Opera - https://help.opera.com/cs/latest/security-and-privacy/


Microsoft Edge - https://docs.microsoft.com/cs-cz/sccm/compliance/deploy-use/browser-profiles


V. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

 

GDPR vám mimo jiné dává právo kontaktovat nás a požádat o informace o tom, jaké osobní údaje o vás zpracováváme, požádat o přístup k těmto údajům a o jejich aktualizaci nebo opravu, případně požádat o omezení zpracování, požádat o kopii osobních údajů, které zpracováváme, požádat o výmaz vašich osobních údajů v určitých situacích a v určitých případech o přenositelnost vašich osobních údajů. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu můžete vznést námitku. 

Pokud se domníváte, že s vašimi údaji nezacházíme správně, máte právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je v naší jurisdikci Úřad pro ochranu osobních údajů, nebo podat žalobu.

 

Tyto zásady jsou účinné od 1.1.2022

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení